Villkor vid övernattning hos Park and Stay

Vi på Park and Stay är måna om att alla gäster skall trivas och vilja komma tillbaka till oss.

Därför har vi satt ihop en lista med de villkor som gäller när Ni besöker oss, egentligen räcker det med ett sunt förnuft och visa respekt mot övriga gäster.

Nedan kan Ni läsa mer om de villkor som gäller när Ni besöker Park and Stays ställplatser, se det som en liten påminnelse.

Betalning sker senast 10min från ankomst, betala enkelt med smartphone med kontokort/faktura eller internetbank (eller i betalautomat om sådan finns tillgänglig.)

Det är inte tillåtet att stå på våra ytor utan att erlägga avgift, ansvaret för betala sin plats ligger på Er som gäst. Autoriserat vaktbolag ronderar ytan dygnet runt, övervakningen sker mot incheckade registreringsnummer i vår betaltjänst.

Lämnad plats = Förbrukad plats (om alla är upptagna när Ni återvänder), har Ni giltig biljett vid återkomsten så gäler givetvis biljetten fram till utgångstiden uppnåts.

Använd (om vi erbjuder denna service på den yta du står på) våra servicerum för alla hushållssopor, vi vädjar om att Ni använder våra kärl för sopsortering, det bidrar till en bättre miljö!

Då en del gäster vill sova tidigt och andra senare har vi en önskan om att hålla en dämpad volym mellan 22:00-06:00
Uppställning sker på egen risk, se till att hålla avstånd och var försiktig med gasol/ grill etc. Läs mer om säker camping nedan.

En biljett per plats gäller behövs två platser för t.ex bil med husvagn gäller 2st biljetter.

Vatten & Gråvatten = Följ anvisningar på skyltar om ställplatsen erbjuder denna service.

Det är inte tillåtet att stå på våra ytor utan att erlägga avgift, ansvaret för betala sin plats ligger på Er som gäst. Autoriserat vaktbolag ronderar våra ställplatser, övervakningen sker mot incheckade registreringsnummer i vår betaltjänst.

Läs om Säker camping >

Välkommen till oss, genom att visa respekt, följa regler och hålla rent och snyggt får alla en trevlig vistelse, tack för Er samverkan!