Köpvillkor

Är det något du undrar över gällande våra villkor når du oss enklast på kundtjanst@parkandstay.se

Se även fler kontaktmöjligheter under kundtjänst i huvudmenyn.

1. Köp/produkt/tjänst
Köp av plats för fordon sker antingen enbart via vår internetbetalning efter att kunden själv kontrollerat platstillgång på ytan. Kunden väljer själv i förskott önskad utgångstid för köp av plats och därigenom belopp att debiteras/betala.

Kund anger kunden fordonets registreringsnummer och SMS/E-post adress för utskick av kvitto samt kod för tillgång till faciliteter. Köpt tid börjar förbrukas omgående/samma datum som köpet slutförts.

Observera att om två platser behövs krävs två biljetter alternativt att kund i internetbetalning väljer biljettyp för husvagn + bil.

Kund väljer tid/belopp för uppställning/hyra av plats och får tillgång till faciliteter på aktuell husbilscamping som arrenderas eller ägs/drivs av Park and Stay AB.

Observera att giltig avgift enbart gäller på den ställplats som kund valt i internetbetalningen som tillhandahålls på respektive yta av Park and Stay AB.

Ansvaret att ange rätt registreringsnummer vid registrering/ internetbetalning ligger på kund, likaså att man står på rätt yta.

Om kund lämnar sin plats så tillämpas principen: Lämnad plats = Förbrukad plats, om plats finns tillgänglig vid återkomst får givetvis erlagt belopp nyttjas fram till giltig biljett/köpt tid upphört att gälla.

Hos Park and Stay är det enbart tillåtet att övernatta i husbil samt husvagn, Visby tillåter husvagn samt dragbil/ej övernattning i dragfordon. Övernattning i tält/tak tält är total förbjudet och beivras, likaså sovande i personbil. Läs mer om Personbil klass 2 här

 

2. Pris/valuta
Samtliga priser presenteras i svenska kronor (SEK)

I priserna ingår moms med 12% för våra husbilscampingar (Smögen/Visby)

Inga övriga kostnader för kund tillkommer.

3. Betalningsalternativ/betalningsvillkor

3.1Kortbetalning/Faktura/ AfterPay /SWISH
Vi använder NETS för säkra betalningar med Visa/Mastercard, faktura/ AfterPay eller SWISH. Läs mer under ”Betala” i huvudmenyn eller läs mer om NETS här: NETS

4. Ångerrätt, Retur och reklamation
Ångerrätt eller öppet köp gäller inte för denna typ av tjänster då tjänsten levereras så snart som du valt önskad sluttid/belopp för din plats/uppställning av fordon.

Du som kund bör därför vara medveten om att det inte finns någon ångerrätt samt att skyldighet att erlägga betalning uppkommer direkt genom användning av tjänsterna oavsett om betalautomat eller internetbetalning nyttjats.

Om en eller flera faciliteter ej fungerar på den yta där avgift erlagts skall detta omgående felanmälas till Park and Stay AB via vårt webformulär för möjlighet till åtgärd. Om felet på en viss facilitet återstår under Er vistelse  återbetalas maximalt 25% av erlagd avgift.

Har du som kund invändning mot debitering eller betalning gjord så ska Park and Stay AB skriftligen inom skälig tid kontaktas via vårt kontaktformulär under ”Kundtjänst” eller via e-post kundtjanst@parkandstay.se

Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.

5. Återbetalningar
Återbetalning sker till det kort som använt vid köp eller via SWISH, dock aldrig kontant eller till konto. Återbetalningen sker snarast möjligt från att vi har mottagit och godkänt din reklamation, dock alltid senast inom 30 dagar.

6. Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna via e-post kundtjanst@parkandstay.se ). Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter, men kan använda dem för att skicka reklam angående våra ställplatser eller tjänster. Du som kund har dock alltid rätt att avböja dig sådana utskick och borttagning/radering ur vår databas om du så önskar. Park and Stay AB använder enbart för verksamheten nödvändig informationsinsamling, detta innefattar lagring av bilnummer, mobil och/ eller e-postadress samt nödvändig personinformation för att kunna genomföra köp i NETS EASY.

Läs mer om NETS och GDPR direktivet i länken längst ner på denna sida.

7. Våra betalningslösningar

Bank och kreditkort: Vi använder oss av NETS som betaltjänst, NETS uppfyller kraven för PCI DSS. Vi använder oss även av SSL-certifikat.

After Pay / Faktura

SWISH

8. Force Majeur
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om Konsumentköplagen och Distansavtalslagen mm.

http://www.konsumentverket.se/

http://www.arn.se/

Park and Stay AB
Organisationsnummer: 556857-8172

All kommunikation inkl felanmälan sker enbart via mail.

kundtjanst@parkandstay.se