hej


Anslut Er till Park and Stay!

Koncept Gotland-Visby

Med ett nära sammarbete med Region Gotland har ett privat finansierat och vinstdrivande företag etablerat en mycket uppskattad ställplats, helt utan skattefinansiering och därtill illojal konkurrens med den lokala campingnäringen.

Ett koncept som vi hoppas kunna genomföra på fler orter under kommande år.

Antalet besökare på ställplatsen ökade med cirka femtonhundra procent från startåret 2011 till 2012, smått fantastiska siffror, vi har och fortsätter återinvestera i utökad service för att uppnå fortsatt ökning av gästnätter till nästkommande säsong.

Vi har givetvis mkt goda referenser som kan intyga vår höga ambitionsnivå, kontakta oss via info@parkandstay.se för att ta del av dessa.

Marknadsföring  av ny ställplats - Så arbetar vi

När vi startade upp vår ställplats i Visby sommaren 2011 använde vi oss mycket av media för att få mycket uppmärksamhet, vi tipsade tidningar och var med i radio, genomförde lappning av bilar med direktreklam och framförallt kampanjer med webbannonsering.

Dessutom gjordes pressreleaser till alla tidningar och webbplatser som skriver om husbilar och campingliv.

Turistbyrå, Gästhamn samt Gotland Kommuns hemsida var andra kanaler för att presentera vårt koncept för vår tilltänkta målgrupp.

År två kunde vi se resultatet av vårt arbete med en spikrak kurva över antal gästnätter.

Vårt mål är att våra anläggningar skall kännas igen oavsett vart i  Norden våra kunder besöker oss, att bygga upp ett gott anseende och en tydlig struktur med tydlig information, säkerhet och enkel betalning dygnet runt med flera alternativa tariffer för våra kunder har varit i fokus i vårt arbete.

Nu siktar vi på Park and Stay AB vidare mot att etablera minst en ny anläggning per år på de större turistorterna i Norden med många besökande husbilsgäster.

Via lokala entreprenörer och ett stort kontaktnät kan vi garantera en drift av högsta kvalitet med miljön i fokus.

Nu vill vi utöka vår verksamhet - Anslut Er till Park and Stay!

Park and Stay AB kan erbjuda ett färdigt skyltprogram. betallösning och marknadsföring, vi har dessutom erfarenhet och kunskap för att skapa en ställplats med små medel, är Ni en kommun, en båtklubb/gästhamn eller privat markägare som tänkt tanken men inte kommit längre än så?

Kontakta Park and Stay via info@parkandstay.se

Välkommen ombord!

 

 


Betala säkert och enkelt


Kundtjänst

Vi arbetar hela tiden för att våra kunder och partners skall få snabb hjälp och snabba svar på sina frågor.

Det kan gälla allt från kortköp, tips på förbättringar, frågor om vår verksamhet, men även markägare/föreningar som vill ansluta sig till vårt koncept Park and Stay.

Fyll i formuläret så noga som möjligt så kontaktar vi Er inom kort.

Läs vår FAQ

Kundtjänst info: 076-946 20 31